^ Back to Top
Uitzicht op de Cévennes
Pont du Gard

 

 

Welkom op ons gastenboek.

Laat hier jouw bericht na.

Alvast bedankt

Claudine en Dominique

Voeg een bericht toe
 


Frits, Lieve en Kobe: 't was terug toppie!

Claudine en Dominique,

voor het derde jaar op rij konden we bij jullie terecht voor onze jaarlijkse vakantie. Het waren terug 14 superdagen dankzij de gastvrijheid van jullie beiden, ditmaal ondersteund door Mike, Sarah en de kids.

Een mens zou bijna denken dat men na drie jaar alles in de regio zowat gezien heeft, maar onze nieuwsgierigheid in de streek blijft groot en onze Kobe heeft zelfs zijn vakantieplannen voor volgend jaar al redelijk bijgesteld, het zal dan toch geen China worden, oef ;-)

Mogelijks komen we in 2019 of 2020 (remember? dit wordt dan een speciaal jaartje hé?) terug.

Vriendelijke groeten,

Lieve, Frits en Kobe


20 augustus 2018

Het was weer super om jullie als  gasten te hebben.  We zijn er zeker ervan dat Robbe en Lena er naar uitkijken om ( één van de) volgende jaren opnieuw met Kobe samen hier te verblijven. Natuurlijk maken we er zeker in 2020 een onvergetelijke jaar van! ;-)

We kijken er alvast naar uit!


21 augustus 2018
Familie Maes: Bedankt!

Beste Dominique en Claudine,

Nog es bedankt voor het heel leuke verblijf bij jullie in Barjac! Heel mooi huis en zwembad, zeer hartelijke ontvangst met een grote welkomstmand, en heel wat tips voor activiteiten. We gingen kajakken met de kindjes (de max!), fietsen met z'n tweetjes (warm :-)) en lekker eten in het dorpje.

Top hoe volledig het huis ingericht is trouwens!

Een echte aanrader!

Familie Maes


08 augustus 2017

Bedankt voor de mooie commentaar, het doet ons plezier dat jullie genoten hebben en hopelijk tot nog eens ! 


08 augustus 2017
Familie Arickx en familie Casteleyn: Van 23 juli tot 30 juli 2017

We hebben een hele mooie vakantie gehad in closgardoise. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaars. We voelden ons direct thuis. Het is een prachtig huis met een heel mooi zicht vanop de terras. Het is  een prachtig zwembad die goed onderhouden is door de eigenaar. We hadden prachtig weer.  Op 5 min kan je alles vinden zoals de bakker, de slagerij,...en je kan er lekker gaan eten. Het is zeker een aanrader.


01 augustus 2017

Wij vonden jullie een hele toffe bende. Bedankt voor dit mooie bericht. 


01 augustus 2017
Cees en José: Heerlijk huis

Heerlijke tijd gehad in jullie huis. Mooie plek, heerlijk huis met prachtig uitzicht.  Weer was natuurlijk ook geweldig.  's Morgens fietsen en 's middags luieren, lezen en en afkoelen in het zwembad. Eigenlijk alleen maar buiten geleefd en binnen geslapen. Bedankt voor jullie welkomst pakket, Cees en José


24 juni 2017

Bedankt en hopelijk tot nog eens!


24 juni 2017
Lieve, Frits en Kobe: Genieten met een grote G!

Vorig jaar verbleven wij een week met nog een bevriend koppel bij jullie! Wat hadden wij een zalige week! En wat zijn jullie een fantastische gastheer en - vrouw. Alles wat we nodig hadden was aanwezig! Ik kan en durf gerust zeggen dat dit de mooiste vakantie was in Frankrijk die wij ooit hebben gehad .... en wij komen al vele jaren naar Frankrijk. Het is ons zo goed meegevallen dat we dit jaar voor 2 weken hebben geboekt en we tellen al af, hoor! En de vrienden, die komen ook zeker langs! We kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!

 


12 juni 2017

Bedankt voor dit leuk bericht. Wij kijken er alvast naar uit om jullie weer te ontvangen.

Groetjes en tot in augustus!


24 juni 2017
 
Powered by Phoca Guestbook