^ Back to Top
Uitzicht op de Cévennes
Pont du Gard

 

 

Vakantievilla

Deze 8-persoons vakantiewoning met zwembad en tuin is gelegen in het zuiden van de Gard, Languedoc-Rousillon.

Op wandelafstand van Barjac,gemakkelijk bereikbaar via een verharde,doodlopende weg.

Zalig relaxen aan en in het zwembad, genieten van het weidse uitzicht vanop het terras met een glaasje wijn, BBQ-en tijdens een prachtige zonsondergang , slenteren op de vrijdagse markt en de locale producten ontdekken maar evengoed kan je als natuurliefhebber je hart ophalen : wandelen, fietsen (Gorge d'Ardèche) , waterpret / kajakken op de  Ardèche en de Cèze ....   

Je kan je verblijf combineren met het bezoek aan prachtige steden zoals Pont-Saint-Esprit, Avignon, Orange ,Nîmes, Alés telkens op ongeveer 1 uur rijden.

Dagtochten naar Marseille en kuststadje Le Grau-du-Roi met aansluitend de prachtige Camargue behoren ook zeker tot de mogelijkheden.

Het spreekt voor zich dat ook de geneugten van de Provence hier volop aanwezig zijn. Er zijn eetgelegenheden in overvloed met voor elk wat wils.  Het ganse jaar door is er op vrijdag markt in Barjac; tevens in juli en augustus op maandag avondmarkt (19u tot 23u) en op dinsdag bio markt (vanaf 17u)

 Met de auto ben je ook zo in de fantastische wijndorpen als Chateau-neuf-du-Pape, Vacqueyras en bij de vele kleine wijnboertjes waar je volop kan proeven van de Côte du Rhône; Gigondas, Tavel,  …

 De woning is rookvrij en sorry, omwille van allergieën worden er geen huisdieren toegelaten .